Showbiz

#arata #nefacut #pat #meryl streep #sharon stone

Sharon Stone: "Meryl Streep arata ca un pat nefacut"

Sharon Stone iese din cand in cand din anonimat, dar nu prin vreun rol demn de admirat, ci prin discursuri socante sau total nepotrivite.

Este si cazul celui mai recent interviu acordat de Stone revistei Tatler, care s-a transformat intr-un atac virulent la adresa lui Meryl Streep, noteaza hollyscope.com.

In timpul interviului, Sharon Stone a inceput s-o insulte pe Meryl Streep, afirmand ca celebra actrita arata ca un “pat nefacut ”. “Cred ca de asta munceste Meryl atat de mult. Arata ca o femeie oarecare la care se pot raporta mai toate femeile”, a spus Stone .

“Ma uit la ea si ma gandesc ca alearga dupa copii, are grija de parintii ei si de casa ca orice femeie din viata reala. Meryl arata ca un pat nefacut asa cum arata toate femeile. Infatisarea ei este autentica”, a mai comentat rautacios Sharon Stone.

Probabil ca actrita din Basic Instinct este doar invidioasa pe cariera impresionanta a lui Meryl Streep care are doua premii Oscar la activ, 15 nominalizari la premiile Academiei, 25 de nominalizari la Golden Globes si 6 premii castigate, adica mai mult decat oricare alt actor sau actrita din istoria cinematografiei .

Sharon Stone a primit doar un Glob de Aur si o nominalizare la Oscar pentru rolul din Casino, cea mai buna prestatie actoriceasca din cariera turbulentei vedete.

Urmareste trailerul filmului Bobby in care Sharon Stone are un rol secundar:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea