Showbiz

#oscar 2009 #slumdog millionaire #dev patel #sharon stone

Sharon Stone alearga dupa Dev Patel, vedeta din "Slumdog Millionaire"

Anul 2009 pare sa fie anul divelor de varsta a treia cu iubiti adolescenti sau care le-ar putea fi nepoti . Dupa ce Madonna a pus mana pe un tinerel fotomodel brazilian de doar 22 de ani, a venit randul actritei Sharon Stone sa alerge dupa pusti.

Vedeta din Basic Instinct a facut o pasiune pentru Dev Patel, actorul din mult-premiatul Slumdog Millionaire, pe care l-a alergat toata seara la gala premiilor BAFTA de duminica (8 februarie), scrie wenn.com.

Sharon Stone (50 de ani) a avut o relatie anul trecut cu un tanar de 24 de ani, dar idila lor s-a terminat le fel de repede cum a inceput. Acum diva pare hotarata sa dovedeasca lumii intregi ca poate pune mana pe un barbat si mai tanar.

Dupa ce a flirtat cu Patel (18 ani) pe covorul rosu de la premiile BAFTA , Stone l-a urmarit apoi pe acesta la petrecerea ce a urmat dupa gala de decernare a trofeelor. “Sharon a flirtat cu mine toata seara. M-a tot urmarit mai devreme si ma tot atingea. Sharon Stone! Va dati seama? Prietenii mei n-o sa ma creada cand o sa le spun”, a povestit incantat Dev Patel, devenit faimos cu rolul din Slumdog Millionaire.

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire nominalizat la 10 categorii ale premiilor Oscar de anul acesta.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea