Showbiz

#pop #monden #shakira #cumparaturi

Shakira sprijina prin shopping economia mondiala

Shakira refuza sa se simta vinovata pentru felul in care isi cheltuieste banii, deoarece shoppingul ajuta la bunul mers al economiei globale, scrie pr-inside.com.
 
Pana nu demult cantareata columbiana isi facea griji in legatura cu banii pe care ii dadea pe tot soiul de obiecte, insa acum vede numai partea buna a lucrurilor.
 
“Imi place sa ma bucur de lucruri pe care o fata normala de varsta mea le apreciaza: alerg in parc, ma uit la filme proaste . Obisnuiam sa ma simt vinovata  (sunt totusi catolica), dar dupa cum vad in prezent, cumparaturile fac lumea sa se invarta. O lume in care oamenii nu consuma? Economia merge mai prost”, a declarat Shakira.
 
In timp ce Shakira sprijina prin shopping economia mondiala, alti artisti se ocupa de lucruri mult mai importante. Recent, actorul George Clooney i-a convins pe cantaretii BonoStingAlicia Keys si Justin Timberlake sa participe la teledonul pe care il va organiza, pe 22 ianuarie, in sprijinul persoanelor afectate de seismul din Haiti .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea