Showbiz

#shakira #muzica #alte-genuri

Shakira scrie o piesa in 10 minute

Shakira a marturisit de curand ca pentru noului single „ ” si-a rezervat doar 10 minute. Doar de atat a avut nevoie artista pentru partea lirica a acestei piese, potrivit revistei Rolling Stone .

„ She Wolf a venit la mine intr-un mod foarte misterios. Eram in studio intr-o foarte proasta in ziua aceea, cand deodata m-a lovit inspiratia, am mers intr-un colt si am scris versurile si melodia in doar 10 minute”, a declarat Shakira.

„Imaginea lupoaicei (she wolf) mi-a venit pur si simplu in cap si cand ma asteptam cel mai putin a inceput sa urle si sa gafaie”, a mai spus cantareata.

„She Wolf” este primul extras pe single de pe noul album semnat Shakira, material discografic programat sa apara pe piata in luna octombrie a acestui an.

In cadrul interviului acordat revistei Rolling Stones , vedeta a mai marturisit ca inregistrarile albumului s-au desfasurat in sesiuni de 12 ore pe zi, amuzandu-se: „probabil ca de asta m-am transformat intr-o ”.

Shakira - Hay Amores

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea