Showbiz

#alte-genuri

Shakira pune mana pe un contract de 70 milioane de euro

Vedeta columbiana Shakira este in negocieri cu pentru un contract in valoare de 70 de milioane de dolari. Live Nation este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente artistice din lume, conform publicatiei New York Post.

Contractul pe care Shakira urmeaza sa-l semneze cu Live Nation cuprinde clauze care presupun finantarea inregistrarilor, vanzarea de produse promotionale care exploateaza imaginea vedetei si organizarea de turnee. Anuntul semnarii acestui act urmeaza sa fie facut public in catevat saptamani.

Negocierile intreprinse de Shakira in vederea semnarii acestui contract au inceput cu aproximativ 10 luni in urma.

De asemenea, contractul pe care Shakira in are in prezent cu casa de discuri Epic Records impune ca artista sa inregistreze un nou album in limba engleza, material ce va fi lansat in primavara lui 2009.

Un album "Best of" Shakira, programat sa apara in 2009

In plus, Epic Records isi propune sa lanseze si un album cu cele mai de succes melodii ale Shakirei.

Compania Live Nation a refuzat sa dea detalii cu privire la potentialul contract cu artista columbiana.

Madonna, colega cu Shakira la Live Nation

Shakira n-ar fi singura care cade la invoiala cu Live Nation, rapper-ul Jay-Z, Madonna sau trupa rock U2 sunt clienti fideli ai companiei.

De asemenea vedeta columbiana este si fondatoarea unei organizatii pentru sustinerea copiilor saraci din Columbia. Artista este celebra pentru actele sale de caritate, donand in repetate randuri, sume semnificative de bani in beneficiul populatiei sarace din America Latina .

Shakira este o artista originara din Columbia, care a reprezentat o figura majora pe scena muzicii din America Latina din anii `90 si pana in prezent. Cantareata, compozitoare, producatoare, dansatoare si filantropica , Shakira vorbeste fluent engleza, portugheza, spaniola, araba, franceza si italiana.

Energica cantarateata este recunoscuta pentru dansurile ei senzuale si pline de viata, e considerata artista columbiana cu cele mai mari vanzari din toate timpurile, ajungand la 50 milioane de copii vandute in in intreaga lume.

Shakira a castigat de-a lungul carierei muzicale o multime de premii printre care 2 premii Grammy , 7 premii Grammy Latino, 50 premii Billboard Music si 3 premii MTV Video Music Awards

De asemenea, conform Top-ului United World, Shakira este pe anul 2008, a 6-a cea mai de succes artista din ultimul deceniu.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea