Showbiz

#africa de sud #scandal #shakira

Shakira provoaca scandal in Africa de Sud

Shakira starneste nemultumiri in Africa de Sud dupa ce imnul Cupei Mondiale la Fotbal interpretat de cantareata columbiana a fost lansat oficial de FIFA, noteaza sports.yahoo.com.

Cantecul " (This Time for Africa)" a fost lansat la radio saptamana trecuta, insa sud-africanii se simt lezati ca imnul Cupei Mondiale nu este cantat de un artist din tara lor. Astfel, comentariile rautacioase la adresa artistei nu au intarziat sa apara: “Cum o sa cante Shakira partea in dialect african?” sau “Melodia este oribila”, au fost cateva din reactiile sud-africanilor la lansarea inmului.

Shakira a colaborat la inregistrarea melodiei " Waka Waka " cu formatia sud-africana Freshlyground. Totusi, sud-africanii nu sunt deranjati de melodia in sine, ci mai mult de faptul ca imnul este cantat de un artist strain.

Nu este prima data cand organizatorii Cupei Mondiale de anul acesta se confrunta cu probleme in ceea ce priveste selectia muzicala a evenimentului.

Concertul care va marca debutul campionatului mondial la fotbal si care va avea loc pe 11 iunie a fost si el criticat din cauza lineup-ului format din artisti straini, precum Black Eyed Peas, Alicia Keys si John Legend, si nu din artisti locali. In cele din urma, organizatorii au fost nevoiti sa cedeze presiunilor localnicilor si sa alcatuiasca un nou lineup care sa cuprinda mai multi reprezentanti ai tarii gazda.

Shakira - "Waka Waka (This Time for Africa)"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea