Showbiz

#alte-genuri

Shakira primeste stea pe Walk of Fame

Shakira va avea, incepand de anul viitor, o stea pe Hollywood Walk of Fame . Decizia a fost anuntata ieri, 19 iunie, de catre Hollywood Chamber of Commerce, conform Yahoo News.

Comitetul Camerei de Comert a ales 25 de vedete dintre cele cateva sute de nominalizati.

O stea pentru The Village People

Astfel, alaturi de Shakira, isi vor mai vedea numele trecut pe celebra atractie turisitica si The Village People, Kenny "Baby Face" Edmonds cat si staruri din cinematografie cum ar fi Robert Downey Jr., Cameron Diaz, Hugh Jackman, sau Sir Ben Kingsley.

Walk of Fame este o alee de pe Hollywood Bulevard care reuneste stelele roz cu numele unor personalitati din lumea muzicii, cinematografiei, televiziunii precum si din alte arii ale divertismentului.

Pentru vedete, o astfel de stea reprezinta o marturie care ramane peste ani si ani, miloane de turisti ce trec pe la Hollywood, vizitand anual celebrul bulevard.

Shakira este o artista originara din Columbia, care a reprezentat o figura majora pe scena muzicii din America Latina din anii `90 si pana in prezent.

Cantareata, compozitoare, producatoare, dansatoare si filantropica, Shakira vorbeste fluent engleza, portugheza, spaniola, araba, franceza si italiana.

Energica cantarateata este recunoscuta pentru dansurile ei senzuale si pline de viata, e considerata artista columbiana cu cele mai mari vanzari din toate timpurile, ajungand la 50 milioane de copii vandute in intreaga lume.

Shakira, pe locul 6 in topul celor mai de succes artisti

Shakira a castigat de-a lungul carierei muzicale o multime de premii printre care 2 premii Grammy , 7 premii Grammy Latino, 50 premii Billboard Music si 3 premii MTV Video Music Awards

De asemenea, conform Top-ului United World, Shakira este pe anul 2008, a 6-a cea mai de succes artista din ultimul deceniu.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea