Showbiz

#parfum #muzica #shakira

Shakira lanseaza o versiune “mai romantica” a parfumului “S by Shakira”

Din ce in ce mai multe staruri lanseaza pe piata propriile parfumuri, Shakira fiind una dintre ele. Dupa ce anul trecut a lansat parfumul “S by Shakira”, diva columbiana se pregateste sa scoata o varianta imbunatatita, “mai delicata si mai romantica”.

Iata ce spune despre “S by Shakira Eau Florale”, noul sau parfum: “Mi-am dorit sa gasesc un mod prin care sa-mi exprim fericirea pura apeland la parfum”.

Pentru acest parfum, Shakira a facut echipa cu Puig Cosmetics si a lucrat cu parfumierul Elisabeth Vidal. “S by Shakira Eau Florale” este o combinatie de iasomie, bergamota , coacaze si heliotrop.

Shakira si-a facut debutul in fascinanta lume a parfumurilor in urma cu doi ani, cu “Amuleto”.

Despre “Amuleto” se spune ca pastreaza mirosul corpului Shakirei, reflectand amestecul etnic al artistei: originea sa orientala si exotismul pe de o parte si senzualitatea si sangele latin pe de alta parte.

Pe plan muzical, Shakira isi continua turneul “The Sun Comes Out Tour”, care a ajuns luna trecuta si la Bucuresti. De asemenea, cantareata columbiana a prezentat saptamana trecuta un videoclip nou -nout prin care promoveaza single-ul “ Rabiosa ”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea