Showbiz

#sexy #videoclip #she wolf #shakira

Shakira isi socheaza familia cu noul videoclip

Cantareata Shakira se teme ca familia si vecinii sai sa nu ramana socati atunci cand vor vedea noul sau videoclip, pe care artista il considera prea sexy, scrie femalefirst.co.uk.

Vedeta columbiana se contorsioneaza in fel si chip, se agata cu insistenta de gratiile custii in care canta, face spagatul, este extrem de provocatoare, iar toate aceste lucruri o fac sa se ingrijoreze de reactiile celor apropiati.

"Parintii mei au vazut videoclipul si le-a placut. Au spus ca este putin provocator, dar le-a placut. Mama, insa, este putin ingrijorata de ce vor spune vecinii cand il vor vedea”, a declarat Shakira pentru The Sun.

"Nu conteaza cat esti de faimos, intotdeauna te vei gandi la reactiile celor din jurul tau. Mama a vazut cateva secvente inainte de editare si a ramas blocata . Oricum, am binecuvantarea lor in tot ceea ce fac”, a mai adaugat artista.

Logodnicul cantaretei, Antonio De La Rua, fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua , a ramas si el socat cand a vazut videoclipul.

In pauzele dintre filmari ma intreba de ce nu pun o esarfa pe mine. Dupa care a inchis ochii si a mers mai departe.”

Din punct de vedere muzical, noul single She Wolf este o schimbare radicala  pentru Shakira, cantareata abandonand sonoritatile latino-pop in favoarea muzicii de club. She Wolf este primul single de pe albumul omonim al cantaretei, material programat sa apara in octombrie 2009.

Shakira - She Wolf

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea