Showbiz

#pop #latino #shakira #dependenta #ciocolata

Shakira, dependenta de ciocolata

Shakira a recunoscut ca este dependenta de ciocolata , deliciosul desert urmarind-o chiar si in somn, scrie omgmusic.com.

“Imi place ciocolata. Sunt dependenta de ea. Stiti cand mi-am dat seama de acest lucru? Imediat dupa ce am inceput sa filmez videoclipul pentru ‘ She Wolf ’”, a explicat Shakira.

“Mi-a luat o luna intreaga ca sa slabesc. Am dansat, am lucrat si a trebuit sa tin o dieta stricta: doar peste, spanac si un desert special cu tofu”, a marturisit Shakira.

Chiar si visele Shakirei erau imbracate in glazura de ciocolata: ”Pentru prima oara in viata mea am visat ciocolata si prajituri si ma trezeam mereu cu lacrimi in ochi”.

Dupa ce a scapat de dependenta de ciocolata si a terminat filmarile la videoclipul “She Wolf”, Shakira s-a gandit ca este cazul sa se premieze. Asa ca a calcat pragul unei cafenele din Los Angeles si a comandat cinci prajituri cu ciocolata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea