Showbiz

#shakira #cupa mondiala #africa de sud #2010 #video

Shakira a inchis Cupa Mondiala din Africa de Sud (VIDEO)

Shakira a incins ceremonia de a Cupei ieri seara, 11 iulie, pe stadionul Soccer City din Johannesburg inaintea meciului dintre Olanda si Spania.

Artista columbiana a cantat imnul oficial al Cupei Mondiale , alaturi de grupul FreshlyGround, dupa un spectaculos show de lumini si artificii. Ceremonia de inchidere a precedat finala Cupei Mondiale dintre Olanda si Spania.

Insa cele mai multe aplauze le-a primit fostul presedinte sud-african Nelson Mandela , prezent in tribuna oficiala pentru prima data la acest campionat alaturi de sotia sa, Grace. Fostul lider sud-african ar fi trebuit sa participe si la deschiderea Cupei Mondiale in urma cu o luna de zile, insa momentul a fost umbrit de decesul nepoatei sale, iar Mandela a decis sa-si anuleze iesirile in public.

In finala Cupei Mondiale 2010, Spania a invins Olanda si a devenit campiona mondiala pentru prima data. Vezi mai jos un material video cu (This Time for Africa) la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale 2010:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea