Showbiz

Sezonul 2 din "House M.D.", din 7 aprilie la AXN

Canalul de televiziune AXN va difuza din 7 aprilie, sezonul doi al serialului de succes / .,castigator al mai multor premii precum: Emmy, Satellite sau Globul de Aur, show-ul este in prezent cel mai apreciat serial despre medicilor. Cel de-al doilea sezon are 24 de episoade si poate fi urmarit la AXN din 7 aprilie, in fiecare luni, miercuri si vineri de la ora 21:00 .

Un serial de mare success, posesor al unui numar impresionant de fani, ( sa elucideze toate misterele medicale. Echipa ii include pe Dr. Eric Foreman (Omar Epps), Dr. Robert Chase (Jesse Spencer) si Dr. Allison Cameron (Jennifer Morrison). Un bun prieten al doctorului este Dr. James Wilson (Robert Sean Leonard), specialist in oncologie.

In cel de-al doilea sezon, House se confrumta cu boli, oameni si situatii cel putin la fel de complicate ca cele din primul sezon, mai ales ca starea piciorului sau se inrautateste.

Trailer House M.D./Dr. House



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea