Showbiz

#harry #potter #daniel #radcliffe

Sex si droguri in Harry Potter 6

Micul vrajitor a crescut, iar fanii seriei Harry Potter vor fi incantati sa vada ca cel de-al saselea film a trecut dincolo de granitele unei productii pentru pusti. Actorul Daniel Radcliffe a comparat recent Harry Potter 6 cu Trainspotting , un controversat film cult al anilor '90.

Radcliffe, interpretul celebrului vrajitor Harry Potter, a incheiat recent filmarile la cea de-a sasea parte a seriei, Harry Potter and the Half-Blood Prince, care va fi lansata in luna noiembrie anul acesta, si a afirmat ca in film exista scene care sunt foarte asemanatoare cu cele din Trainspotting-ul lui Danny Boyle.

"Exista in film cateva scene incarcate cu energie sexuala sau care fac aluzie la droguri. Seamana cu cele din Trainspotting, desi, aparent sunt doua filme care nu au nimic in comun", a comentat Daniel Radcliffe.

Ultimul roman care il are ca protagonist pe Harry Potter, harry potter and the deathly hollows, va fi ecranizat in doua parti, care vor aparea in 2009 si, respectiv, 2010.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea