Showbiz

"Sex and the City:The Movie" - fara campanie de promovare la Ierusalim

Lungmetrajul Sex and the City/Totul despre sex nu va fi promovat in Ierusalim , a anuntat marti, distribuitorul filmului in Israel, forum Films, din cauza ca acesta a refuzat cererea autoritatilor de a elimina de pe afis cuvantul sex pentru a nu soca publicul religios din Orasul Sfant.

"Nu suntem pregatiti sa dam curs cererii de a elimina cuvantul sex de pe afise si atunci am decis ca nu vom face campanie pentru film la Ierusalim si la Petah Tikva", a declarat purtatorul de cuvant al Forum Films, Arieh Barak.

Reprezentantul Forum Films a mai spus ca cererea de a elimina cuvantul sex a venit de la Maximedia, companie de afise publicitare, care are contracte cu cele doua municipalitati.

"Am cerut companiei Forum Films sa inlocuiasca acest cuvant prin trei puncte. Acest lucru deranjeaza, cu siguranta, o parte din populatie", a explicat pentru site-ul de internet Ynet, reprezentantul Maximedia, Meir Shamir.

La 4 ani de la evenimentele petrecute in ultimul episod al serialului TV, grupul de prietene interpretate de Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis, se reuneste pentru noi aventuri si barfe in Manhattan. Sex and the City: The Movie va avea premiera in SUA pe 30 mai, iar in cinematografele din Romania va ajunge pe 6 iunie .

Trailer Sex and the City: The Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea