Showbiz

"Sex and the City: The Movie" - din nou la New York

Dupa ce au anuntat recent ca premiera mondiala a filmului Sex and the city : The Movie va avea loc la Londra, producatorii lungmetrajului au fost bombardati cu nenumarate critici din partea fanilor pentru ca nu au programat lansarea peliculei la New York. In cele din urma acestia au hotarat sa renunte la organizarea acestui eveniment in capitala Marii Britanii si sa-l mute, din nou, la New York.

Criticile au fost destul de dure, mai ales pentru ca atat serialul Sex and the City, cat si filmul care urmeaza sa fie lansat la Londra pe 12 mai , au fost filmate in New York, celebrul oras a devenind un “personaj” important in povestile celor patru personaje principale.

Astfel, pentru a pune capat criticilor, producatorii filmului Sex and the City: The Movie au facut public un comunicat prin care au anuntat anularea premierei mondiale de la Londra."In Londra, ar fi un eveniment mai restrans, la care nu va merge echipa completa. Planuim inca sa organizam marea premiera la New York", a declarat un reprezentant al producatorilor filmului.

Sex and the City: The Movie vine in continuarea celebrului serial tv si este unul dintre cele mai asteptate filme ale verii 2008. In film le veti putea revedea pe cele patru newyorkeze simpatice, interpretate de Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon si Kristin Davis.

TrailerSex and the City: The Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea