Showbiz

Sex and the City - criticat de creatoare de moda Vivienne Westwood

Legendara creatoare de moda vivienne westwood nu este un fan al filmului Sex And The City , fiind de parere ca hainele celor patru newyorkeze sunt neinspirate si destul de plictisitoare.

Creatoare, in varsta de 67 de ani, este mentionata in film si chiar a creat rochia de mireasa pe care o poarta personajul interpretat de Sarah Jessica Parker in ziua nuntii. Insa Westwood sustine ca nu a fost impresionata de stilista lungmetrajului (care a facut parte si din echipa care a realizat cele sase sezoane ale celebrului serial), Patricia Field si de munca acesteia.

"Am crezut ca Sex And The City ar fi trebuit sa aiba in prim plan ultimele tendinte in materie de moda, dar nu am gasit nimic memorabil sau interesant in ceea ce am vazut. Am fost la premiera filmului si am plecat dupa zece minute", a declarat Westwood.  

Lungmetrajul Sex and the City: The Movie a avut premiera pe 30 mai si a cucerit imediat box-office-ul american cu incasari de peste 50 de milioane de dolari in numai 3 zile. Filmul s-a bucurat de succes si pe continentul european.  

Trailer Sex and the City: The Movie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea