Showbiz

#harry potter and the deathly hollows #premiera #2011 #vara

Seria Harry Potter se intinde pana in 2011

Reprezentantii studiourilor Warner Bros. au anuntat ca ultimul film al seriei vanzari la data lansarii sale in iulie 2007. In primele 24 de ore de la aparitia pe rafturile librariilor, ultimul volum din seria Harry Potter se vanduse in peste 11 milioane de exemplare numai in Marea Britanie si SUA.

Cele cinci ecranizari din seria Harry Potter au generat incasari de peste cinci miliarde de dolari in intreaga lume. Fanii au asteptat cu sufletul la gura lansarea celui de-al saselea lungmetraj, Harry Potter and Half-Blood Prince/Harry Potter si printul semipur, programata initial pentru noiembrie 2008, insa producatorii au decis o noua data pentru premiera filmului: 15 iulie 2009, pentru a profita din plin de incasarile aduse pe timpul verii.

Urmareste trailerul filmului Harry Potter and the Half-Blood Prince/Harry Potter si printul semipur.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea