Showbiz

#film #lansare #carte #dvd #carol 1 #istorie #sergiu nicolaescu #8 mai 2009

Sergiu Nicolaescu - tripla lansare pentru "Carol I"

Regizorul sergiu nicolaescu revine in atentia publicului cinefil cu un nou proiect intitulat “ Carol I ”.  
 
Programul lui Nicolaescu va fi unul extrem de incarcat. In perioada urmatoare el va avea parte de o tripla lansare: filmul, cartea si DVD-ul“Carol I”.

Filmul va avea premiera pe 8 mai la Cinema Union si The Light. Va exista si o premiera de gala ce va avea loc pe 9 mai la CinemaPro.

La fel cum a procedat si cu alte pelicule de-ale sale (Orient ExpressMirceaSupravietuitorul), Sergiu Nicolaescu este cel cel care semneaza regia filmului si totodata cel care intepreteaza rolul principal.  Nicolaescu va intra in pielea regelui Carol I. 

"Carol I" este o docu-drama (film artistic si decupaj din arhive), despre ultimele zile din viata monarhului. Filmarile s-au desfasurat la Castelul Peles si Cotroceni.
 
"Carol I" marcheaza astfel cea de-a doua pelicula semnata de maestrul Sergiu Nicolaescu despre regele Carol, prima fiind ,,Pentru patrie", un film realizat in 1977. Regizorul a declarat ca a ales acest subiect pentru realizarea celui mai nou film istoric al sau, deoarece: ,,Carol e unul dintre cele mai importante personaje ale Romaniei moderne, chiar cel mai important al istoriei generala a romanilor. El a fost creatorul Romaniei moderne."
 
Urmareste trailerul filmului Supravietuitorul cu Sergiu Nicolaescu in rolul principal
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea