Showbiz

#mediu #animal x #serban copot #premiu #rock #pop #dance

Serban Copot (Animal X) - premiat pentru actiunile sale ecologiste

Desi fusese nominalizat in cadrul celei de-a III-a editii a “Galei Infomediu Europa” pentru premiul “Omul Verde”, Serban Copot , unul dintre membrii trupei Animal X , si-a adjudecat cel mai important premiu al serii.
 
In cadrul evenimentului ce a avut loc joi, 10 decembrie , la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Serban a primit “Premiul Cel Mare” pentru actiuni cu ecou notabil in domeniul protejarii mediului inconjurator. 

In cadrul ceremoniei de ieri au fost premiati toti cei care au desfasurat pe parcursul anului 2009 o activitate remarcabila in domeniul mediului.

“Sa fii verde inseamna sa privesti catre viitor, inseamna speranta ca Romania se va putea mobiliza in timp util pentru a putea contribui concret la efortul international de lupta cu schimbarile climatice. Verde este culoarea drapelului sub care se aduna toate statele lumii in incercarea de a se pregati pentru viitor”, a declarat Serban.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea