Showbiz

#rock #metal #concert #sepultura #bucuresti #romania #7 februarie 2009

Sepultura aterizeaza pentru a 3-a oara la Bucuresti


Trupa braziliana Sepultura va concerta la Bucuresti pe data de 7 februarie 2009 , potrivit site-ului casei de discuri Roadrunner Records.

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta si este cel de-al 2-lea concert din turneul european de promovare a noului album Sepultura . Discul se va intitula “A-Lex” si urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lui februarie 2009.

Trupa postat deja “The Treatment” si “We’ve Lost You”, 2 piese de pe noul disc pe pagina sa oficiala de MySpace.

Sepultura este una dintre cele mai valoroase din aria rock-ului metalic. Sepultura a fost fondata in Belo Horizonte (Brazilia) in 1984 de catre Max Cavalera (voce si chitara), fratele sau mai mic Igor Cavalera (tobe), Walter Silva, Paulo Jr. (chitara bass) si Jairo Guedes (chitara).

Formatia si-a castigat de-a lungul timpului aprecierea in randul comunitatii rock prin albume valoroase precum “Arise” , “Chaos A.D.” sau “Roots”.

Un moment de cotitura in activitatea grupului l-a constituit plecarea din trupa a vocalului Max Cavalera, care si-a intemeiat rapid un alt proiect intitulat Soulfly . Postul ramas vacant a fost ocupat de solistul de culoare Derrick Green, alaturi de care trupa a scos LP-urile: “Against”, “Nation”, “Roorback” si “Dante XXI”. ana in prezent trupa a concertat de 2 ori in Romania ( 2003 si 2007).

Urmareste inregistrari din timpul concertului sustinut de Sepultura in urma cu un an la Bucuresti

"Roots Bloody Roots"



"Troops of Doom"

"Biotech is Godzilla "

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea