Showbiz

#3d #film #valentine's day #bloody #ziua indragostitilor #infern

Senzatii tari pe marile ecrane cu Infern de ziua indragostitilor

In cel mai romantic sezon al anului, vine pe marile ecrane prin intermediul tehnologiei 3D de ultima generatie, Infern de ziua indragostitilor , un film care deschide universul terifiant al calatoriei fara precedent in lumea horror-ului 3D.

Un remake al filmului omonim din 1981, care a fost catalogat de regizorul Quentin Tarantino ca fiind “cel mai bun film horror al tuturor timpurilor”, My Bloody Valentine foloseste tehnologia 3D pentru a transpune publicul in mijlocul unui cosmar de un realism de-a dreptul terifiant.

Un cosmar demult ingropat reincepe sa bantuie un orasel in care se petrece una dintre cele mai terifiante povesti ale genului horror, care de Ziua Indragostitilor prinde viata in cea mai infricosatoare experienta 3D a anului.

In urma cu 10 ani, o tragedie avea sa schimbe oraselul Harmony pentru totdeauna. Tom Hanniger (Jensen Ackles), un miner neexperimentat, a cauzat un accident in mina, care a dus la moartea a 5 persoane. Singurul supravietuitor , Harry Warden, desi in coma profunda, si-a cautat razbunarea. Exact la un an de la accident, de Ziua Indragostitilor, s-a trezit si a masacrat 22 de oameni cu un tarnacop, inainte de a fi la randul lui ucis.

Zece ani mai tarziu, Tom se intoarce in oras de Ziua Indragostitilor, insa marcat de accidentul pe care l-a cauzat. Incercand sa se impace cu trecutul, el se lupta si cu sentimentele inca vii pentru fosta sa iubita, Sarah (Jaime King), care acum este casatorita cu cel mai bun prieten al lui, Axel (Kerr Smith), seriful orasului. Dar chiar in seara aceea, dupa ani de liniste, ceva din trecutul intunecat al orasului Harmony se trezeste. Cu o masca de gaze pe fata si inarmat cu un tarnacop, un criminal de neoprit se dezlantuie. Pe masura ce acesta se apropie tot mai mult de ei, Tom, Sarah si Axel realizeaza ca acesta ar putea fi chiar Harry Warden, care s-a intors sa se razbune...

In februarie 2009, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din Romania o experienta 3D pentru cei indragostiti... de senzatii extreme. Premiera are loc vineri, 13.

Urmareste trailerul filmului My Bloody Valentine 3-D

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea