Showbiz

#selena gomez #tensiune #sanatate

Selena Gomez are probleme de sanatate

Selena Gomez se confrunta cu probleme de sanatate, mai precis cu tensiunea arteriala.

Vedeta de 18 ani, care este iubita cantaretului canadian Justin Bieber, a fost internata joi la spital, dupa ce, in timpul inregistrarii unui interviu acordat lui Jay Leno, s-a plans ca are greturi si o durere de cap teribila.

Potrivit unei surse citate de TMZ.com, Selena a fost supusa unor teste medicale , in urma carora va afla daca tensiunea sangelui este principala cauza a acestor probleme.

Justin Bieber a vizitat-o pe Selena Gomez la spital si a a scris ulterior pe contul lui de Twitter: “Fa-te bine, Selena!”.

De curand, Selena a fost invitata de Bieber la casa parintilor sai din Stradford, Ontario. “Justin si Selena au luat pranzul cu verisorii lui, dar si cu unchiul si matusa. Au fost draguti si pareau un cuplu adorabil”, a declarat o sursa.

“Parea fericiti si indragostiti. Se comportau ca niste oameni obisnuiti . Justin face parte din comunitatea locala, este unul dintre noi si este cat se poate de prietenos”, a adaugat aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea