Showbiz

#britney spears #dieta #silueta

Secretul siluetei lui Britney Spears a fost dezvaluit

Britney Spears a reusit sa piarda 13 kg in 40 de zile datorita unei combinatii formata din: dieta,  liposuctie , tratamente pentru dizolvarea grasimii si repetitii epuizante pentru pregatirea turneului Femme Fatale .

O sursa apropiata a declarat ca Britney este foarte motivata pentru a-si recapata silueta din cauza fostului ei sot Kevin Federline , caruia ar vrea sa-i demonstreze ca si-a revenit pe toate planurile, potrivit www.showbizspy.com.

Cantareata face jogging in fiecare zi si foloseste tot mai des si sala de fitness din propria casa, unde a fost vazuta in compania noului sau partener. De altfel, Jason, noul iubit al lui Britney, este cel mai mare sustinator al ei si are grija sa-i supravegheze regimul si sa-i dea sfaturi.

Britney Spears a declarat ca Madonna a ajutat-o sa treaca peste cele mai dificile perioade din viata ei dandu-I un sfat pe cat de simplu, pea tat de valoros: “sa fie sincera cu propria persoana”.

“Sunt multe persoane in jurul nostrum ce au multe opinii insa trebuie sa inveti sa-ti asculti instinctele”, a declarat cantareata pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea