Showbiz

#international #film #regizor #actor #premiu #festival #palm spring #sean pen #milk

Sean Penn va fi premiat la Palm Spring

Sean Penn va fi premiat pentru a doua oara consecutiv la Festivalul de Film International din Palm Spring , potrivit variety.com.

Actorul va primi - pe 6 ianuarie 2009, la Palm Springs Convention Center - premiul Desert Palm pentru intreaga activitate.

Anul trecut, Sean Penn a primit premiul Regizorul Anului, pentru filmul sau Into the Wild.

Ultimul film al lui Penn, Milk, prezinta povestea politicianului californian Harvey Milk , care si-a recunoscut oficial orientarea sexuala. Ales, la a treia candidatura, supervizor in Primaria orasului San Francisco, Milk a fost asasinat la un an de la numirea sa in functie de catre fostul supervizor Dan White.

Sean Penn a debutat profesional intr-un episod la serialului Barnaby Jones, dupa care s-a mutat la New York, unde a jucat in Heartland.

A urmat un film pentru televiziune, The Killing of Randy Webster in 1981 inainte de a juca in acelasi an, mai tarziu, in Taps.

In anul 2004 castiga premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru prestatia din filmul Mystic River.

Urmareste trailerul filmului Milk

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea