Showbiz

#film #cinema #sean penn

Sean Penn se retrage de la Hollywood

Din dorinta de a se dedica numai familiei, nu va mai juca in filmele " The Three Stooges " si "Cartel" si este posibil sa lipseasca de pe platourile de filmare aproximativ un an, anunta presa americana.

Actorul a vrut sa se desparta in mod oficial de sotia sa este un proiect la care producatorii peliculei tin foarte mult si au facut demersuri timp de aproape un an pentru a-i convinge pe directorii studiourilor MGM sa se alinieze la acest proiect. Filmul are o distributie impresionanta : Sean Penn in rolul lui Larry, Jim Carrey in rolul lui Curly, iar Benicio del Toro in rolul lui Moe.

Filmarile pentru aceasta pelicula trebuia sa inceapa la sfarsitul lunii august, iar lansarea pe marile ecrane era programata pentru anul viitor. In cazul in care producatorii decid sa astepte reintoarcerea lui Sean Penn este posibil ca ceilalti doi actori ( Jim Carrey si Benicio del Toro) sa nu mai fie disponibili pentru proiectul lor cinematografic.

Lucrurile sunt mult mai clare in ceea ce priveste thrillerul Cartel. Acesta se va realizeze fara Sean Penn, insa nu se stie inca cine il va inlocui.

Urmareste trailerul filmului Milk.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea