Showbiz

#petrecere #oscar #madonna #sean penn

Sean Penn o ridiculizeaza pe Madonna

Se pare ca exista o singura persoana care poate face glume pe seama Madonnei si scapa cu viata de furia divei: Sean Penn .

Actorul, distins duminica cu un premiu Oscar pentru interpretarea sa din pelicula Milk, a dat nas in nas cu fosta sotie, Madonna, la petrecerea organizata de Vanity Fair dupa gala de decernare a premiilor Oscar, scrie site-ul gossiprocks.com.

Madge a tinut sa-l felicite pe Penn pentru premiu si pentru prestatia sa din Milk. Actorul insa i-a replicat cantaretei cu un simplu “Thanks” (Multumesc), apoi a gesticulat in directia lui Jesus Luz , noul iubit de doar 22 de ani al Madonnei, spunand: “Another kid already?” (Un alt copil atat de repede?).

Madonna si Sean Penn au fost casatoriti patru ani (1985-1989), insa cei doi au divortat dupa ce casnicia a fost marcata de mai multe scandaluri, iar actorul a fost acuzat de violenta domestica .

Urmareste trailerul filmului Milk pentru care Sean Penn a castigat un Oscar pentru “cel mai bun actor in rol principal”.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea