Showbiz

#sean penn #fair game #oscar #2009 #castigator #cel mai bun actor #naomi watts #doug liman

Sean Penn, in negocieri pentru "Fair Game"

Actrita Naomi Watts si Doug Liman , regizorul filmul Mr. and Mrs. Smith , s-au alaturat proiectului Fair Game , o drama finantata de William Pohlad, care prezinta viata fostei agente CIA -Valerie Plame Wilson, informeaza variety.com.

Dar marea intrebare este daca Sean Penn, castigatorul premiului Oscar 2009 pentru cel mai bun actor, va ajunge la o intelegere cu producatorii pentru a interpreta rolul ambasadorului Joseph Wilson.

Nu cunoastem stadiul negocierilor, dar unele surse din cadrul proiectului mizeaza pe relatia stransa dintre Penn si Pohlad. Cei doi au mai colaborat la filmul Tree of Life, cu Sean Penn si Brad Pitt in rolurile principale, dar si la Into the Wild, care a fost regizat pe Penn si produs de Pohlad.

Cariera Valeriei din CIA a fost compromisa din momentul in care sotul sau a acuzat administratia Bush de manipularea informatiilor despre armele de distrugere in masa, pentru a justifica astfel invazia din Irac .

Plame Wilson
a parasit CIA-ul in 2005 si a intentat un process civil impotriva vice-presedintelui Dick Cheney, Karl Rove si Lewis "Scooter" Libby.

Filmul va fi produs de Akiva Goldsman prin intermediul companiei Weed Road si Janet Zucker de la Zucker Productions.

Urmarete trailerul filmului Milk, cu Sean Penn

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea