Showbiz

#film #actor #scandal #sean penn #bataie #fotograf #jordan dawes

Sean Penn a atacat un fotograf

Actorul Sean Penn este acuzat ca a atacat vineri seara un paparazzo care vroia sa-l fotografieze, informeaza acceshollywood.com. Incidentul a avut loc la iesirea restaurantului Brentwood Country Mart din Los Angeles.
 
Intr-o fotografie postata pe site -ul TMZ.com, Sean Penn este surprins in timp ce incearca sa-l loveasca cu piciorul pe fotograful Jordan Dawes . Dawes a inaintat o plangere la politia din Los Angeles pe numele lui Sean Penn.
 
Sean Penn nu este la primul incident de acest gen. Penn a fost condamnat in 1987 la 60 de zile de inchisoare (din care a executat doar 33), dupa ce a lovit un fotograf. Se pare ca actorul l-a descoperit pe acesta in camera sa de hotel si l-a spanzurat de glezne de la balconul etajului al noualea.
 
Sean Penn, in vasta de 48 de ani, are in spate o longeviva cariera si a castigat premiul Oscar pentru rolul din filmul Mystic River, in 2003. Penn a mai castigat un Oscar pentru rolul politicianului Harvey Milk , care a militat pentru drepturile minoritatii homosexuale in filmul Milk.
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Milk:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea