Showbiz

#wings #mccartney #live and let die #jaws #pierce brosnan #daniel craig #sean connery #serie #top #clasament #james bond

Sean Connery - cel mai bun James Bond din istorie

In urma unui sondaj realizat cu ocazia lansarii pe DVD a filmului Quantum of Solace, fanii au avut ocazia sa voteze interpretul preferat al celebrului spion, personajul favorit din seria Bond, dar si cea mai buna melodie din coloana sonora a seriei.

Astfel, actorul Sean Connery a fost desemnat cel mai bun interpret al agentului 007, Jaws a fost votat cel mai bun personaj din seria James Bond , iar piesa live and let die, interpretata de Paul McCartney si Wings, a fost aleasa cea mai buna melodie a seriei.

Sean Connery s-a ales cu aproape jumatate cele 4.900 de voturi ale participantilor la sondaj. Connery a fost urmat in clasament de actualul Bond - Daniel Craig si de predecesorul acestuia - Pierce Brosnan.

Jaws (Richard Keil), personajul negativ care trece de partea baietilor buni, a fost votat cel mai bun personaj din intreaga serie. Acesta a aparut in filmele in filmele The Spy Who Loved Me si Moonraker.

Pe locul doi se afla Q, directorul Departamentului de Cercetare si Dezvoltare din cadrul British Intelligence, in timp ce pe locul trei s-a clasat personajul Odd Job (Harold Sakata), pe care il putem vedea in Goldfinger .

Piesa Live and Let Die, interpretata de McCartney si Wings in filmul cu acelasi titlu, a fost votata cea mai buna melodie, iar Shirley Bassey s-a clasat locurile doi si trei cu piesele din Goldfinger si Diamonds Are Forever.

Urmareste trailerul filmului Quantum of Solace

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea