Showbiz

#fiu #tata #james bond #mostenire #jason #sean connery

Sean Connery - aparat de fiul sau

Cand parintii se cearta, copiii cad la mijloc, fiind nevoiti sa aleaga de partea cui sunt. Si asta se intampla nu doar la varste fragede, ci toata viata. Jason Connery este in aceasta situatie, desi are 45 de ani.

Dupa ce mama lui a declarat ca celebrul Sean Connery si-a dezmostenit fiul, Jason nu a mai rezistat si a sarit in ajutorul parintelui sau. "M-am saturat sa citesc despre tatal meu, despre relatia mea cu el si felul in care i se face portretul asemanator cu cel al unui tiran, pentru ca m-a dezmostenit. Si-a castigat banii prin sudoarea fruntii si ce face cu ei sau cui ii da este strict problema lui", a declarat regizorul-actor.

El a negat total ca Sean i-ar fi spus ca l-a scos din testament . "Eu n-am avut niciodata o conversatie cu el in care sa imi spuna ca nu voi mosteni nici un ban, sau ceva de genul acesta. Este doar o minciuna", a mai adaugat Jason, care a precizat ca tatal sau l-a sprijinit in cariera, fiind alaturi de el.

Saptamana trecuta, fosta sotie a lui Sean Connery, Diane Cilento, l-a acuzat pe star ca nu are o relatie buna cu fiul lor, si asta pentru ca scotianul are un caracter dificil. Dupa cum spune ea, Sean i-ar fi reprosat fiului sau ca isi datoreaza celebritatea numelui de Connery si l-ar fi amenintat ca nu-i va lasa nici macar o lira din milioanele stranse de el. La randul lui, fostul James Bond a catalogat-o pe fosta nevasta drept nebuna , precizand ca nu a mai tinut legatura cu ea de aproape patru decenii.

Cu sau fara acest scandal, celor doi Connery le merge bine. Sean, in varsta de 77 de ani, urmeaza sa publice mult-asteptata autobiografie , in care povesteste despre viata grea pe care a dus-o pana sa devina actor. Cat despre Jason, el tocmai a terminat de filmat o productie in care joaca Cuba Gooding Jr si Ray Winstone.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Liga

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea