Showbiz

#pop #kylie minogue #casatorie andres velencoso #olivier martinez #sexy

Se marita Kylie Minogue?

Relatia dintre Kylie Minogue si iubitul ei spaniol merge din ce in ce mai bine, iar prietenii spun ca se asteapta la o casatorie, potrivit Daily Mail.

Prietenii cuplului format din spun ca acestia se iubesc foarte mult si ca nu este exclus sa se casatoreasca in viitorul foarte apropiat. Kylie, care are 40 de ani , si-a petrecut cateva zile in vizita la parintii iubitului sau, in Costa Brava .

Cei doi au petrecut impreuna Saint Jordy Day, varianta spaniola a Sfantului Valentin. Si-au facut cadouri, iar Kylie a primit din partea parintilor lui Andres un trandafir, obicei care se refera la cuplurile casatorite.

Cei doi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna, iar cand timpul le permite si sunt in aceleasi orase, locuiesc impreuna. Daca pana acum a fost urmarita de ghinion in viata sa personala, Kylie pare ca a gasit iubirea si fericirea. Apropiatii spun ca si noul albnum al cantaretei este dedicat in intregime iubirii.

"Intregul album al lui Kylie se refera la iubire si la relatia sa cu Andres. Una dintre melodii se numeste "He’s The One (For Sure)", iar o alta "I’ll Be No Fool For Love", in care spune ca nu se va mai indragosti niciodata de barbatul nepotrivit", a declarat o sursa pentru Daily Mail.

Relatie esuata cu Olivier Martinez

Inainte de relatia cu Andres Velencoso , Kylie a avut o relatie de patru ani cu actorul francez Olivier Martinez. Relatia lor a fost una destul de picanta si presarata cu infidelitatile actorului, care a fost vazut cu Penelope Cruz si Sarai Givati, un fotomodel israelian.

Kylie - sexy la 40 de ani

Kylie Minogue arata impecabil si la 40 de ani. Diva si-a uimit inca o data fanii cu aparitia sa in revista Elle, editia din Marea Britanie. Kylie arata si se simte mai bine ca niciodata, iar prietenii sai sustin ca "vinovat" de acest lucru este iubitul ei, care ii insufla energie si frumusete.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea