Showbiz

#stapanul inelelor #the lord of the rings #dominic monaghan #elijah wood #the hobbit #guillermo del toro

Se intorc hobbitii?

Starul din seria , actorul , este convins ca va juca in prequel-ul The Hobbit impreuna cu , si Billy Boyd, informeaza femalefirst.co.uk.

Merry ( (Elijah Wood) si Sam (Sean Astin) sunt vedetele din trilogia The Lord of the Rings, dar nu si din romanul Hobbit, scris de J.R.R Tolkien cu 18 ani inaintea trilogiei. Hobbit va fi adaptat pentru marele ecran si va fi regizat de Guillermo del Toro.

Alta problema legata de aparitia hobbitilor este ca, potrivit cartilor, Frodo Baggins s-a nascut dupa 27 de ani de la evenimentele din The Hobbit.

Totusi, Dominic Monaghan crede ca producatorii vor sa ii aduca pe cei patru hobiti pentru ca “ei au fost adevaratele staruri”.

"Cred ca exista o sansa uriasa ca cei patru hobiti sa apara in prequel. Nu aparem in roman, dar cred ca ideea din mintea producatorilor este ca trilogia The Lord of the Rings a fost atat de indragita incat fanii vor ca noi sa revenim.”

Urmareste trailerul filmului The Lord of the Rings: The Return of the King

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea