Showbiz

#un cuplu mortal #killers #ashton kutcher #katherine heigl

Se cauta Un cuplu mortal!

Daca din 11 iunie Ashton Kutcher si Katherine Heigl sunt un Un cuplu mortal pe ecranele de cinema, MediaPro Distribution cauta din acest moment un cuplu mortal in carne si oase.
 
Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.uncuplumortal.com, iar daca sunteti amuzanti, certareti, amatori de senzatii tari, frumosi sau …nebuni, nu ezitati sa va inscrieti si sa demonstrati ca sunteti un cuplu cel putin la fel de mortal ca Ashton Kutcher si Katherine Heigl.

Va asteapta o petrecere ca-n filme, la piscina, pe 12 iunie, la Daimon Club, unde 10 cupluri vor avea ocazia sa  participe la o competitie...uda. Cele mai nebunesti intreceri pentru cupluri te ajuta sa demonstrezi lumii intregi ca esti cel mai bun la probe in piscina si pe langa. Infruntarea fetelor, saritura cu nevasta, 20 metri sprint, eventual un volei si altele. O zi de distractie pe gratis cu premii pe masura: seturi mortale de plaja.

Cuplul castigator, Dl si Dna Provocare , trece in runda a doua. Asta inseamna ca in perioada 14 iunie – 11 iulie, Dl si Dna Provocare vor fi invitatii lui Nono Semen in The Hit Factory, de la Pro Fm, cate 3 zile pe saptamana. In cadrul emisiunii, ascultatorii vor propune o provocare pentru cuplul mortal. Nono alege dintre toate propunerile provocarea zilei pe care cuplul trebuie sa o duca la capat. Daca refuza, ascultatorul primeste 100 de euro. Daca accepta si o pun in practica, ascultatorul respectiv primeste o invitatie la filmul Un cuplu mortal, iar Dl si Dna Provocare trebuie sa faca provocarea pana a doua zi si sa demonstreze ca au indeplinit-o filmandu-se si postand clipul pe site-ul campaniei. Pentru fiecare provocare dusa la capat, Dl si Dna Provocare primesc 100 de euro.

Si asta nu e tot. Daca Dl si Dna Provocare fac cel putin 10 din cele 12 provocari posibile, primesc la final 500 eur bonus. In total, cuplul mortal poate castiga pana la 1700 euro!

Inscrie-te pe www.uncuplumortal.com si asigura-ti portia de distractie si bani. Din 11 iunie, comedia Un cuplu mortal, cu Ashton Kutcher si Katherine Heigl te asteapta in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Baneasca Drive-In, Odeon Cineplex (Cluj), Hollywood Multiplex Oradea si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Bacau, Cluj, Timisoara si Iasi).

Trailer Un cuplu mortal:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea