Showbiz

#27 ianuarie 2009 #vot #public #muzica #semifinala #clasament #jurizare #juriu #regulament #concurs #eurovision 2009 #dance #rock #pop #alte-genuri

Se aleg primii finalisti la Eurovision 2009

 
In aceasta seara (27 ianuarie) prima semifinala a selectiei nationale Eurovision 2009. Semifinala va fi transmisa in direct incepand cu ora 20.15, de catre TVR.

In aceasta etapa se vor lupta 12 concurenti pentru cele 6 locuri de pe 31 decembrie 2009. Iata lista cu numele, piesele si ordinea in care se va intra pe scena:

1. Zero - Sunny days
2. Nico & Moni-K - Disco Maniacs
3. DD - Everyday
4. Romeo Zaharia - Someone like you
5. Floriana Pachia - Take the chance
6. Alexa - A girl like me
7. Popas Band - Striga
8. Juan Xavier - Perdoname
9. Tabasco - Purple
10. Tina - Pleaca
11. Dalma - Love was never her friend
12. Blaxy Girls - Dear Mama

Cei care vor ajunge in finala din 31 decembrie vor fi alesi in urma televotingului si a punctelor acordate de juriul de specialitate.

Prin punctajul obtinut in urma voturilor date de public, cumulat cu cel al juriului se va ajunge la un clasament final. Astfel, primele 6 piese vor participa la Selectia Nationala – faza finala.

Daca se intampla ca pe a 6-a pozitie sa se claseze 2 piese cu acelasi punctaj, va intra in urmatoarea etapa melodia care a castigat de cele mai multe ori maximum de puncte (12) in cadrul juriului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea