Showbiz

#cannes #scurtmetraj #ciprian alexandrescu

Scurtmetrajul "Interior.Scara de bloc" - tur de forta in festivaluri europene

Scurtmetrajul Interior. Scara de Bloc , in regia lui ciprian alexandrescu, a fost selectat in sectiunile competitionale a trei festivaluri europene: Fresh Film Fest - Karlovy Vary , Sarajevo Film Festival (ambele se vor desfasura in luna august) si Festivalul International de Film Toffifest Torun din Polonia, care va avea loc in octombrie.

Povestea peliculei este construita in jurul mortii unui individ care provoaca o reactie in lant pe scara unui bloc si in care sunt antrenati mai multi vecini. Bazat pe o poveste adevarata, filmul este o critica la adresa lumii in care traim.

Interior. Scara de Bloc va fi proiectat in aceste zile in cadrul Festivalului International al Producatoriilor Independenti IPPIF Mamaia, sectiunea "filme de scoala". Daca nu l-ati vazut pana acum, mai aveti o sansa in luna august, pentru ca scurtmetrajul lui Ciprian Alexandrescu a fost selectat si in cadrul Festivalului International de Film Anonimul, care se va desfasura la Sf. Gheorghe.

Scurtmetrajul a participat in sectiunea Cinefondation, la Cannes, anul acesta si a obtinut Mentiunea speciala la IndieLisboa IFF.

 

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea