Showbiz

#rock #concert #romania #bucuresti #romexpo #scorpions #5 noiembrie 2009

Scorpions bifeaza concertul cu numarul 6 in Romania

Faimoasa trupa rock germana Scorpions revine in Romania. Rockerii nemti vor concerta la Bucuresti in cadrul evenimentului Europe – Love Will Keep Us Alive, pe data de 5 noiembrie in complexul expozitional Romexpo, potrivit site-ului alnostru.ro.

In deschiderea “scorpionilor” va evolua Varga Miklos, cel mai mare solist vocal din Ungaria, precum si trupa romaneasca Proconsul.

Deocamdata concertul de la Bucuresti nu este mentionat nici pe site-ul oficial Scorpions si nici pe pagina de Myspace a trupei.

Scorpions se afla la cel de-al 6-lea concert pe pamant romanesc. Cea mai recenta aparitie in fata fanilor din Romania dateaza din 23 octombrie 2008 , cand Scorpions au participat la Zilele Craiovei .

Deocamdata nu se cunosc detalii despre pretul biletelor.

Scorpions este una dintre cele mai longevive trupe rock. In cei aproape 45 ani de activitate grupul german a incantat generatii intregi cu hituri precum “Wind of Change”, “Rock You Like a Hurricane ”, “Send Me An Angel”,“Still Loving You”, “You and I”, “Holiday”.
 
Scorpions - "Send Me An Angel" 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea