Showbiz

#arnold schwarzenegger #amanta #fiu #mildred patricia baena

Schwarzenegger vrea o familie cu fosta amanta

arnold schwarzenegger vrea sa se intalneasca cu Mildred Patricia Baena , fosta sa amanta, pentru ca isi doreste sa-si construiasca o relaţie cu ea si cu fiul lor Joseph, in varsta de 13 ani. O sursa apropiata starului a declarat ca ambele familii sunt deschise intalnirii, care urmeaza sa aiba loc cat de curand.

"Arnold vrea sa petreaca mai mult timp cu Joseph si sa ia parte la cat mai multe activitaţi din viaţa lui. Intr-un fel este usurat ca nu trebuie sa mai ascunda ca el este tatal lui Joseph", a declarat o sursa aporopiata actorului, potrivit cancan.ro.

La o luna si jumatate de la separarea lor, sotia lui Arnold Schwarzenegger , Maria Shriver a depus actele de divort pe motiv de infidelitate. Sotii Schwarzenegger au anuntat la inceputul lunii mai ca nu mai locuiesc impreuna, iar peste o saptamana a aparut si motivul neasteptatei decizii. Se pare ca, in urma cu 13 ani, Arnold Schwarzenegger a intretinut relatii intime cu o angajata a familiei, femeia nascand un copil, baiatul fostului guvernator.
Arnold mai are patru copii cu Maria Shriver, Katherine (21 ani), Christina (19), Patrick (17) si Christopher (13 ).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea