Showbiz

#arnold schwarzenegger #the expandables #sylvester stallone #mickey rourke #dolph lundgren

Schwarzenegger isi joaca propriul rol in The Expandables

Stallone nu se lasa din vanatoare de nume grele pentru noul sau film, The Expandables . Ultimul trecut pe lista este nimeni altul decat Arnold Schwarzenegger , care va interpreta un rol foarte dificil, cel al guvernatorului Arnold Schwarzenegger .

In film, guvernatorul Californiei si Barney Ross (Stallone) se cunosc inca de pe vremea cand acesta filma Conan Barbarul. Bine, nu ca alta ar fi povestea in realitate. Cei doi actori se cunosc de multa vreme si sunt foarte buni prieteni.

Ben Kingsley, castigator al unui premiu Oscar, va interpreta rolul unui agent CIA, alaturi de Eric Roberts, Danny Trejo si Forest Whitaker, iar Mickey Rourke va interpreta rolul unui traficant de arme lipsit de scrupule.

Scenariul si regia sunt semnate de Sylvester Stallone, iar pe afisul filmului mai apar Jason Statham, Jet Li, Randy Couture si Dolph Lundgren. Sandra Bullock poarta ultimele negocieri pentru a se alatura proiectului.

Expendables se axeaza pe povestea unui grup de mercenari care trebuie sa se infiltreze intr-o tara din America de Sud ca sa-l aresteze pe dictatorul acesteia. Filmarile vor avea loc in Costa Rica si Louisiana.

Urmareste trailerul filmului Terminator 3: Rise of hte Machines, cu Arnold Schwarzenegger



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea