Showbiz

#scott kosar #scenaristul #filmului #the machinist #vlad

Scenaristul filmului "The Machinist" lucreaza la "Vlad"

Scott Kosar , scenaristul filmului " The Machinist ", va realiza varianta finala a scenariului pentru proiectul "Vlad", produs de Brad Pitt, anunta The Hollywood Reporter.

Actorul Charlie Hunnam a scris scenariul original pentru noul film cu Dracula. Pelicula de actiune se va concentra pe viata lui Vlad ca tanar print. Regia productiei va fi semnata de Anthony Mandler, cunoscut regizor de videoclipuri si fotograf.

Compania lui Brad Pitt, Plan B, va produce filmul impreuna cu Summit Entertainment . Deocamdata nu se stie cine va detine rolul principal, desi la un moment dat se vehicula numele lui Pitt, si nici data la care vor incepe filmarile.

Scott Kosar este unul dintre cei mai prolifici scenaristi in ceea ce priveste povestile macabre. In afara de scenariul filmului The Machinist, Kosar a mai scris scenariile pentru  horror-urile Texas Chainsaw Massacre (2003), Amityville Horror (2005) si remake-ul The Crazies (2010).

Urmareste trailerul filmului The Machinist, al carui scenariu a fost scris de Scott Kosar:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea