Showbiz

#cosmopolitan #revista #actrita #scarlett johansson #judecată

Scarlett Johansson vrea sa dea in judecata revista Cosmopolitan

vrea sa dea in judecata revista britanica pe motiv ca a "fabricat" unele citate si le-a introdus intr-un interviu publicat, informeaza guardian.co.uk.

Actrita trebuia sa apara pe coperta editiei din ianuarie 2009 a revistei Cosmopolitan , care apartine de National Magazine Company, pentru a promova articolul Scarlett: De ce m-am maritat.

Citatele false care au deranjat-o pe actrita sunt: "Eu si Ryan suntem indragostiti si ne bucuram de relatia noastra"; "Suntem la fel ca oricare alt cuplu – suntem norocosi ca suntem impreuna".

Scarlett Johansson spune ca nu a afirmat niciodata aceste lucruri revistei britanice, iar agentul vedetei, Marcel Pariseau a descris citatele ca fiind "productii fabricate".

"Asteptam sa vedem care este raspunsul celor de la Cosmopolitan. Am luat legatura cu avocatii si in cazul in care editorii nu rectifica afirmatiile, vom lua masuri legale", a declarat Pariseau.

Articolul prezinta parti dintr-un interviu acordate de Scarlett Johansson editiei americane Cosmopolitan, dar citatele au fost adaugate separat.

Reprezentantii Cosmopolitan i-au spus lui Pariseau ca citatele au fost preluate de la Hot Features, o agentie londoneza de stiri mondene.

Un extras dintr-un comunicat de presa lansat de National Magazine Company, spune: "Cosmopolitan UK a tiparit un interviu cu Scarlett Johansson care a inclus o serie de citate preluate de la o agentie de stiri. Am preluat aceste citate cu buna credinta , considerand ca interviul a avut loc cu aprobarea actritei si a agentului ei."

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Urmareste trailerul filmului The Spirit, cu Scarlett Johansson

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea