Showbiz

#scarlett johansson #supereroina #avengers #joss whedon

Scarlett Johansson, singura supereroina din echipa Avengers

Regizorul Joss Whedon a dezvaluit ca personajul Black Widow va fi singura supereroina din distributia blockbuster-ului The Avengers .

Whedon a stat de vorba recent cu reporterii de la Sunday Herald Sun si a demontat zvonurile care anuntau prezenta lui The Wasp si a altor eroine Marvel in The Avengers . Insa, regizorul filmului a mentionat ca Scarlett Johansson nu va fi singurul personaj feminin din film.

“Este adevarat ca in film vom avea o singura eroina in grupul Avengers, dar nu va fi singurul personaj feminin”, a spus Joss Whedon. Ceea ce inseamna ca personaje precum Pepper Potts (Iron Man), Betty Ross (Hulk) sau Jane Foster (Thor) ar putea aparea in The Avengers.

Despre povestea filmului, Whedon nu a dat prea multe detalii, dar a spus ca: “Va fi o poveste noua care incorporeaza mai multe detalii din diferite alte povesti.”

“Nu exista o poveste propriu-zisa pentru Avengers asa cum este in cazul lui Spider-Man. Trebuie se te bazezi pe benzile desenate originale si mai ales pe The Ultimates, care este titlul original al lui The Avengers”, a adaugat Whedon.

Filmarile la The Avengers vor lua startul la inceputul lui 2011, iar pelicula va ajunge pe ecrane  pe 4 mai 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea