Showbiz

#david o. russell #old st. louis #vince vaughn #scarlett johansson

Scarlett Johansson si Vince Vaughn se intalnesc in "Old St. Louis"

Scarlett Johansson a pus ochii pe un rol in dramedia Old St. Louis si a intrat deja in negocieri cu producatorii filmului, scrie digitalspy.co.uk.

Old St . Louis este povestea unui agent de vanzari si a fiicei sale adolescente in viata careia nu prea a fost prezent. Dupa divort, barbatul incearca sa-si schimbe viata cu ajutorul fiicei sale. 

Johansson ar urma sa interpreteze in Old St. Louis o secretara care incepe o relatie cu un agent de vanzari aflat mereu pe drumuri din cauza jobului sau. Acesta din urma va fi jucat de Vince Vaughn. Chloe Moretz, pe care ati avut ocazia s-o vedeti recent in Kick-Ass intr-un rol de actiune, va fi in +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Old St. Louis fiica agentului de vanzari.

Daca Scarlett Johansson va primi rolul din acest film, actrita va renunta cel mai probabil la SF-ul Gravity pentru ca filmarile la cele doua productii se vor desfasura aproximativ in acelasi timp. Potrivit zvonurilor din industrie, Blake Lively ar urma sa preia rolul lui Johansson din Gravity.

Old St. Louis este regizat de david o. russell.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea