Showbiz

#mariaj #casatorie #ryan reynolds #scarlett johansson

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds s-au casatorit in Canada

Actrita Scarlett Johansson s-a casatorit cu logodnicul ei, actorul canadian Ryan Reynolds , sambata, in Canada, intr-o statiune de langa Vancouver , potrivit revistei People.

Scarlett Johansson, in varsta de 23 de ani, si-a inceput relatia cu Ryan Reynolds anul trecut, la putin timp dupa despartirea acestuia de cantareata Alanis Morissette . Cei doi si-au anuntat logodna la inceputul lunii mai.

Johansson obtinut in 2004 premiul BAFTA pentru cea mai buna actrita in filmul Lost in Translation, premiul pentru "Cea mai buna actrita" acordat de criticii de film din Los Angeles si multe altele. Scarlett Johansson este una dintre actritele preferate ale regizorului Woody Allen, jucand in trei filme ale regizorului in ultimii trei ani.

Ryan Reynolds este un actor canadian care a devenit celebru o data cu aparitia in serialul Two Guys and a Girl si a jucat in filme ca Van Wilder, Buying The Cow, Blade: Trinity, Smokin' Aces sau Definitely, Maybe.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Match Point, cu Scarlett Johansson si Jonathan Rhys Meyers

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea