Showbiz

#balene #documentar #ryan reynolds #scarlett johansson

Scarlett Johansson si Ryan Reynolds fac un documentar despre balene

Cuplul de vedete Ryan Reynolds si Scarlett Johansson vor participa la realizarea unui documentar despre balenele ucigase.

Actrita va fi unul dintre producatorii executive ai filmului, in timp ce sotul sau va fi naratorul documentarului, scrie variety.com.

Intitulat The Whale/ Balena , documentarul spune povestea adevarata a unui pui de orca despartit de familia sa si care se imprieteneste cu un grup de oameni. Se pare ca unul dintre motivele pentru care Reynolds a fost de acord sa ia parte la acest documentar a fost acela ca filmarile au loc langa orasul sau natal, Vancouver , Canada.

“ Ryan si Scarlett sunt mai mult decat actori incredibili. Nu sunt doar vedete. Au respectat foarte mult viziunea noastra si a fost o munca creativa de ambele parti”, a spus regizorul Michael Parfit despre Reynolds si Johansson.

Producatorii documentarului spera sa lanseze The Whale in aceasta toamna sau, cel mai tarziu, in primavara anului viitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea