Showbiz

#jay leno #ryan reynolds #penelope cruz #vicky cristina barcelona #scarlett johansson

Scarlett Johansson - "Sexul in masina este conservator"

Cand esti vedeta trebuie sa fii pregatita pentru orice situatie. Intrebarile si imprejurarile in care sunt adresate pot fi uneori penibile sau amuzante. Scarlett Johansson a aflat pe pielea ei ca unele afirmatii trebuie facute cu cap.

Cand a fost invitata recent la faimosul show al lui Jay Leno , vedeta a inceput sa vorbeasca despre fanteziile ei sexuale, pe care le-a dezvaluit in revista Cosmopolitan . "Cineva m-a intrebat care este fantezia mea sexuala, iar eu, vrand sa para ceva mai iesit din comun, am spus: in masina. Apoi mi s-a parut putin cam conservator pentru mine", a declarat starul.

Cunoscut insa pentru umorul sau si inteligenta ascutita, Leno s-a oferit sa ii puna la dispozitie actritei o masina din vasta sa colectie, pentru a-si indeplini fantezia. Sigur ca aceasta oferta a socat-o pe tanara actrita, asa ca a refuzat categoric. Ea a reactionat ofensata: "Iisuse Hristoase... Ce se intampla?"

Pe plan profesional totul ii merge bine lui Scarlett Johansson, in varsta de 23 de ani. Tocmai a terminat de filmat productia Vicky Cristina Barcelona, in care joaca alaturi de frumoasa Penelope Cruz, cu care se si saruta in film.

Nici pe plan sentimental, Johansson nu sta rau. Ea s-a logodit anul acesta cu actorul Ryan Reynolds, insa nu se grabesc sa se casatoreasca. "Doar ne bucuram de timpul nostru. Ne-am logodit recent, foarte recent. Asa ca o luam incet. Fara planuri mari. Adica, am 23 de ani. Nu am motive sa ma grabesc. Totul este foarte natural si relaxat", a declarat tanara actrita.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste trailer-ul peliculei Vicky Cristina Barcelona, in regia lui Woody Allen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea