Showbiz

#hollywood #iron man #scarlett johansson

Scarlett Johansson isi tine ascuns costumul cel sexy din Iron Man 2

Scarlett Johansson vrea sa-si surprinda sotul, pe Ryan Reynolds , cu outfit -ul ei cel din „ Iron Man 2 ”, anunta femalefirst.co.uk.

Actrita, care o intruchipeaza in acest pe Natasha Romanoff cu alter-ego-ul ei cel sexy - Vaduva Neagra, sa-i arate costumul de pisica sotului ei, deoarece vrea sa-i vada reactia cand o va vedea imbracata cu el pe marile .

„Am fost atat de secretoasa cu acest costum, ca pana la urma am ajuns sa nu-l arat nimanui, dorind sa vad care este reactia sincera a fiecaruia. Singurele persoane care m-au vazut imbracata asa sunt cei din echipa de filmare. Nici macar in familie nu m-am dus cu el. Nu va pot spune decat atat: Este stramt rau!”, a povestit amuzata frumoasa actrita in de 24 ani.

Pe de alta parte, Scarlett, celebra pentru formele sale voluptoase, a recunoscut ca a fost un chin sa faca costumul acela si sexy, dar in acelasi timp si practic.

In alta ordine de idei, Scarlett a admis ca ii place la nebunie „sa tabaceasca funduri” in pelicula ce are la baza benzile desenate cu acelasi nume de la Marvel. Iron Man 2, din a carui distributie mai fac parte Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow si Mickey Rourke, va avea premiera in luna mai a anului viitor.

Urmareste trailer-ul filmului Iron Man:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea