Showbiz

#scarlett johansson #gladiatoare #film #actiune #sf #iron man

Scarlett Johansson in rol de gladiatoare

Scarlett Johansson vrea sa intre in costumul unei gladiatoare . Actritei din Vicky Cristina Barcelona i s-a propus un rol principal in filmul The Amazon Warrior, iar Scarlett pare mai mult decat incantata ca va juca intr-o productie de actiune, scrie FemaleFirst.

“Voi juca o gladiatoare. Producatorii sunt innebuniti dupa gladiatoare. Nu stiu insa daca ma potrivesc rolului de amazoana, dar de abia astept momentul. Cred ca va fi distractiv”, a spus incantata Scarlett Johansson.

Chiar daca se teme deocamdata ca nu se potriveste rolului de amazoana, actrita are cateva abilitati care o vor ajuta cu siguranta in noul film. “Am facut antrenamente cu arme. Am tras cu tot felul de arme: semi-automate de 9mm, mitraliere, pusti. Am sarit de pe o cladire inalta de 20 de metri si am invatat sa calaresc pentru filmul The Horse Whisperer”, a adaugat vedeta de 24 de ani.

The Amazon Warrior spune povestea unei gladiatoare care se razbuna pe o intreaga armata care i-a distrus tinutul natal. Filmul ar urma sa fie lansat in 2010.

Johansson nu se afla la primul rol intr-un film de actiune; actrita a mai jucat in SF-ul The Island, iar in 2010 o vom vedea si in continuarea blockbuster-ului Iron Man, in rolul razbunatoarei Black Widow.

Scarlett Johansson poate fi vazuta la cinema incepand de maine in comedia He’s Just Not That Into You. Urmareste trailerul filmului.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea