Showbiz

#canadian #casatorie #vicky cristina barcelona #ryan reynolds #scarlett johansson

Scarlett Johansson, bucuroasa ca se marita cu un canadian

Scarlett Johansson , ce a fost votata pe locul cinci in topul FHM al celor mai sexy 100 de femei, asteapta cu nerabdare sa devina sotia actorului de 31 de ani nascut in , Ryan Reynolds .

Aceasta dorinta vine firesc dupa anuntarea logodnei, in luna mai a acestui an. Vedeta spera ca, pe langa un sot, se va bucura si de avantajele aduse de casatoria cu un cetatean al tarii artarului.

"Sunt foarte entuziasmata. Am avut parte de momente minunate in Canada . E o tara frumoasa si sper ca acum voi trece mai usor de imigratie ", declara starul de 23 de ani din filmul sau elan, a glumit gazda emisiunii. "Bine, e infricosator, un animal pe capul meu. Daca e viu, poate. Nu stiu. Cred ca as accepta", a raspuns Scarlett Johansson.

Si, daca in privinta vietii personale se poate glumi cu ea, actrita este extrem de serioasa cand vine vorba despre cariera ei cinematografica. De exemplu, ea a povestit despre scenele in care se saruta cu Javier Bardem, in noul film: "Nu e sexy. Nu e mare lucru. Din cauza echipei ce statea in jur si manca sandvisuri ti se taia elanul", afirma vedeta.

Dar, cu sau fara sarutul de pe ecran, ramane de vazut cat va dura casnicia frumoasei. Poate aerul din tara artarului le va face dragostea sa reziste mai mult decat se intampla la Hollywood.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Vicky Cristina Barcelona

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea