Showbiz

#rock #scandal #bucharest rock arena #ac/dc #reactie oficiala

Scandalul AC/DC continua: teparii rup tacerea!

Dupa 3 zile de tacere, PlayCool, organizatorul festivalului Bucharest Rock Arena , s-a hotarat sa prezinte pozitia sa oficiala in cadrul acestui scandal.
 
“PlayCool NU a beneficiat de nicio suma de bani provenita din vanzarea biletelor la sau din alte surse alternative: sponsorizari /parteneriate/vanzari de drepturi. Sumele incasate de la SC TICKETPOINT SRL (firma care comercializa pe Internet biletele la acest eveniment –n.r) in cuantum total de aproximativ 50.000 RON au fost returnate in ziua urmatoare deciziei de amanare a evenimentului. Prin urmare PlayCool NU datoreaza nicio suma de bani niciunei persoane fizice sau juridice romane”, se arata -un comunicat postat pe site-ul oficial al festivalului.
 
Organizatorii sustina ca nu au intentionat ca induca in eroare publicul si nici sa ofere informatii gresite in scop comercial sau de imagine. Cei de la PlayCool sustin ca a existat un contract cu AC/DC: “Anuntul oficial cu privire la prezenta AC/DC in Romania a fost facut in baza unui contract ferm pe care PlayCool il are cu o companie care reprezinta artistul. Din pacate, datorita unor presiuni extrem de puternice interne si internationale la nivel de PR si nu numai, contractul mai sus mentionat a fost reziliat, nemaifiind cu putinta prezenta AC/DC la Bucharest Rock Arena”.
 
Oficialii Bucharest Rock Arena dau de inteles ca de pe urma acestui scandal au avut de castiga adversarii lor, ceilalti promoteri locali: “Foarte important de mentionat este faptul ca, in urma acestui incident, NU PlayCool a avut de castigat. Nici nu ar fi fost cu putinta! Ideea de “ teapa ” in showbiz a fost acreditata de cei care au castigat cu adevarat din acest conflict, anumiti promoteri locali/regionali, care stiau inca de la inceput ca acest lucru nu ar fi fost cu putinta.”
 
In finalul comunicatului, PlayCool isi cer scuze publicului pentru neajunsurile create: “Cerem scuze publicului iubitor de rock pentru acest incident regretabil si rugam media sa caute vinovatii in alte directii si sa comunice informatia impartial. Compania noastra cunoaste cel mai bine cine se afla in spatele acestui esec si va initia toate demersurile legale locale si internationale in vederea remedierii situatiei si a recuperarii pagubelor financiare si de imagine create”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea