Showbiz

#eurovision #scandal #monden #alte-genuri #dance #pop

Scandal la Eurovision: Marina Almasan a masluit rezultatele?

Marina Almasan , organizatorul concursului Eurovision la TVR, este acuzata ca a masluit rezultatele de catre managerul Luminitei Anghel.

Liliana Levintza, managerul trioului Luminita Anghel - Tony Tomas - Adrian Piper, sustine ca, inainte de anuntarea rezultatelor, Marina Almasan i-a spus lui Radu Bucura, sotul Paulei Seling, ca sotia lui a castigat.

"Personal, am auzit-o pe Marina Almasan spunandu-i sotului Paulei, in culise , "Fa-te ca nu stii nimic", cu jumatate de ora inainte sa se afle rezultatele. In fata mea, pregateau stativele pentru microfoane si fixau becurile la pian", acuza Levintza.

Managerul sustine si ca televotingul a fost fraudat! "Toti concurentii au avut probleme cu voturile, nu numai noi. Numai la Paula & Ovi se putea vota. In culise, artistii faceau un experiment: "Hai sa vedem, la Paula merge?". Si intra votul!", a explicat Levintza pentru anchetatorul.ro.

Marina Almasan sustine insa ca acele cuvinte nu inseamna nimic si ca ea nu tine minte sa le fi spus.

"Nu stiu ce-o fi auzit ea, in harmalaia aceea nu ma auzeam nici pe mine. Am vorbit cu zeci de oameni, nu mai stiu exact ce si cui am spus. Presupunand ca ar fi asa, care e problema?! Nu stiu ce e in mintea Lilianei Levintza, chiar nu stiu la ce s-a gandit ea ca ar fi putut sa insemne. Cu vreun sfert de ora inainte de anuntarea rezultatelor finale, normal ca stiam si noi cine sunt castigatorii, ca ni s-a transmis din studioul central. Era firesc sa pregatim momentul finalei si sa nu lasam totul la voia intamplarii. Tine de organizare", a explicat Marina pentru ziarul Ring.

"Ce, i se pare Lilianei Levintza ca am facut noi siretlicuri in ultimul moment ca sa ii depunctam pe ei?! E o persoana bolnava in cazul in care poate sa-si imagineze asa ceva. Mie, in general, nu-mi plac oamenii care nu stiu sa piarda", a adaugat Almasan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea